Search results

  • Het forum is momenteel nog onder constructie, maar je kan het al wel gebruiken. Hier en daar gaan er in de loop van de dagen/weken veranderingen doorgevoerd worden.
  1. MikeMes

    Lexaan zijruiten E36 Sedan

    Hierbij verkoop ik mijn lexaan ruiten voor een E36 Sedan. De ruiten hebben letterlijk nog geen 12 uur in de auto gezeten, omdat het (helaas) voor mij te luid is. Gezien ik er ook graag langere afstanden mee rijd. 3 van de 4 ruiten zijn als nieuw, één heeft wat krassen (rechts achter). De...
  2. MikeMes

    E36 Schroefset

    Hi! Ik ben opzoek naar een BC schroefset (of soort gelijks) voor mijn E36 Sedan. Hoor graag als iemand hier iets in de aanbieding heeft!
  3. MikeMes

    E36 - 199x - 323i - Dakar Gelb II

    Vorige week ben ik samen met mijn broer op pad geweest met zijn Dakar Gele (II) om wat te testen/proberen met m'n nieuwe camera spullen. Hier is deze video uit gekomen! Ik hoor graag wat jullie ervan denken :).
  4. MikeMes

    318is Badge Gezocht

    Hi! Ik ben voor mijn E36 Sedan opzoek naar een ‘318is’ badge. Ik zoek mij een ongeluk, maar zonder enig resultaat. Kan iemand hier mij misschien helpen? Thanks!
  5. MikeMes

    BMW E36 318is - 1996 - Sedan - Oxford Grün Metallic

    Vandaag mijn eerste ‘bericht’ in op deze site. Ik ben inmiddels anderhalf jaar bezig met mijn auto ‘om te bouwen’ naar hoe ik het liefste de auto zie. Iets wat begon als een 316i op een schroefset, is nu iets verder. Next up; overspuiten! Als ik het niet vergeet, zal ik vaker updates...
Top